Tvätta lastbilen hos oss

City Trans Lastbilstvätt i Stockholm erbjuder professionell vård och service av företagsfordon och vi klarar hanteringen av allt från tjänstebilar till tankbilar och lastbilar. En företagskund hos oss kan känna sig trygg och säker på att vi utför ett grundligt arbete med resultat som både syns och känns..

Att ha ett vårdat och servat arbetsfordon ger inte bara glädjen att få arbeta i en ren arbetsmiljö. Det ger också tryggheten i att fordonet är korrekt servat och att man har förebyggt haverier och driftsstopp som kan innebära både inkomstbortfall och stora kostnader i samband med felavhjälpande insatser.

Vi använder oss bara av högklassiga kvalitets produkter som ger bättre resultat, högre skydd mot oxidation och angrepp av föroreningar och förlänger tiderna mellan ... Vår lastbilstvätt står för personlig kundservice, miljövård, kvalitet och säkerhet. Vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara nöjda och att de vill stanna kvar hos oss.

Därför arbetar vi bara med produkter i absolut toppklass. Vi är effektiva då vi har lång erfarenhet i branschen och erbjuder en kopp god kaffe medans vi arbetar med era fordon. Du slipper krångel med lånebil och hyreskostnader.

Tveka inte att höra av dig! ...