Tjänster Erfaren Personal

Vår erfarna personal finns tillgänglig genom hela processen för att ge Dig den service som du är värd. De flesta av oss har varit anställda inom företaget under många år. Våra lastbilar är moderna för att klara miljökrav samt för att göra Din transport både snabb och säker.

Personaluthyrning

När dina personalresurser inte räcker till erbjuder vi full flexibilitet inom följande kategorier: chaufförer, lagerarbetare, arkivarbetare, vaktmästare, fastighetsskötare, truckförare och montörer. Vi erbjuder serviceinriktad och yrkeskunnig personal till de rätta priserna, för längre eller kortare uppdrag.

Magasinering

Vi magasinerar allt ifrån en enkel flyttkartong till stora containrar inne i vårt 12 000 kvm stora och moderna lager. Här finns även pallställage för Dig som vill magasinera pallgods. Vår takhöjd på 10 m gör att vi kan hjälpa även dig med skrymmande godsartiklar.

Vi har också flyttlådor för dig som vill försluta ditt gods. Vår personal finns på plats vardagar mellan kl. 07:00-16:00. Lagret är naturligtvis utrustat med larm och bevakas av ronderande vakt.

Specialtransport

Vi åtar oss de allra flesta transporter, stora som små, och ser till att jobbet blir gjort på avtalad tid. Vi har speciellt anpassade släp för högt gods och hjälper gärna till med dekor- och rekvisitatransporter.

Kontorstransport

Vi ser alltid till helheten och erbjuder en komplett lösning, baserat på dina behov. Tillsammans med dig går vi igenom detaljer och tider, packning, uppmärkning, ned- och uppmontering, magasinering och självklart även själva transporten.

Bärhjälp

Har Du inte behov av transport men vill ha hjälp med att bära dina kontorsmöbler inom en och samma fastighet så ställer vi självklart upp.