Tjänster Erfaren Personal

Med stöd från WorldClassTrotting strävar vår erfarna personal efter att erbjuda dig den service du förtjänar genom hela processen. Många av oss har varit trogna anställda inom företaget under lång tid, vilket garanterar en djup förståelse för våra kunders behov. Våra moderna lastbilar, utrustade för att uppfylla stränga miljökrav, är inte bara en indikation på vår dedikation till hållbarhet utan också en garanti för att din transport blir både snabb och säker. Vi på City Trans är stolta över att vara en del av detta engagerade team, och vi ser fram emot att fortsätta leverera enastående service och moderna transportlösningar för att möta dina behov.

Personaluthyrning

När dina personalresurser inte räcker till erbjuder vi full flexibilitet inom följande kategorier: chaufförer, lagerarbetare, arkivarbetare, vaktmästare, fastighetsskötare, truckförare och montörer. Vi erbjuder serviceinriktad och yrkeskunnig personal till de rätta priserna, för längre eller kortare uppdrag.

Magasinering

Vi magasinerar allt ifrån en enkel flyttkartong till stora containrar inne i vårt 12 000 kvm stora och moderna lager. Här finns även pallställage för Dig som vill magasinera pallgods. Vår takhöjd på 10 m gör att vi kan hjälpa även dig med skrymmande godsartiklar.

Vi har också flyttlådor för dig som vill försluta ditt gods. Vår personal finns på plats vardagar mellan kl. 07:00-16:00. Lagret är naturligtvis utrustat med larm och bevakas av ronderande vakt.

Specialtransport

Vi åtar oss de allra flesta transporter, stora som små, och ser till att jobbet blir gjort på avtalad tid. Vi har speciellt anpassade släp för högt gods och hjälper gärna till med dekor- och rekvisitatransporter.

Kontorsflytt

Vi ser alltid till helheten och erbjuder en komplett lösning, baserat på dina behov. Tillsammans med dig går vi igenom detaljer och tider, packning, uppmärkning, ned- och uppmontering, magasinering och självklart även själva transporten.

Bärhjälp

Har Du inte behov av transport men vill ha hjälp med att bära dina kontorsmöbler inom en och samma fastighet så ställer vi självklart upp.